Sondë fluksi rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000 me lidhje të filetuara dhe valvul përzierëse hibride elektronike të serisë 6000, LEGIOMIX® 2.0.

Shko te
F69807.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Sondë fluksi rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000 me lidhje të filetuara dhe valvul përzierëse hibride elektronike të serisë 6000, LEGIOMIX® 2.0.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Sondë fluksi rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000 me lidhje të filetuara dhe valvul përzierëse hibride elektronike të serisë 6000, LEGIOMIX® 2.0.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator