Серија 611

Четиринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, навојни приклучоци.

Оди до
611005.png
610005_dim~-~page-1.png
611005.png
610005_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Четиринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, навојни приклучоци.
Тешка серија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 2–110 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Kv
3D модели
Текст за опис
Четиринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, навојни приклучоци. Тешка серија. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. Kv: 7,8 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Четиринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, навојни приклучоци. Тешка серија. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. Kv: 12,3 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Четиринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, навојни приклучоци. Тешка серија. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. Kv: 18,5 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Четиринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, навојни приклучоци. Тешка серија. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. Kv: 30 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Четиринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, навојни приклучоци. Тешка серија. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. Kv: 53 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Четиринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, навојни приклучоци. Тешка серија. Поврзување: G 2 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. Kv: 80 m³/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi