Серија 5790

DIRTMAGCLEAN®, Филтер за самочистење со сепаратор за нечистотија со магнет.

Оди до
579000.png
579000_bol~-~page-1.png
579000_dim~-~page-1.png
579000_sez~-~page-1.png
579000.png
579000_bol~-~page-1.png
579000_dim~-~page-1.png
579000_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Филтер за самочистење со сепаратор за нечистотија со магнет.

PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–85 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Материјал: нерѓосувачки челик

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување приклучок за одвод
рамна врска
G 1" (ISO 228-1) F
Kv
45 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Филтер за самочистење со сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: G 2" A (ISO 228-1) M, влезови, синдикатот. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. приклучок за одвод: G 1" A (ISO 228-1) M, синдикатот. рамна врска: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Kv: 45 m³/h. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
bd2a8239-2b40-4585-ab08-50f2bc8030fb

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi