Серија 472

Термостатска контролна глава со копче за далечинско прилагодување, елемент наполнет со течност.

Оди до
472.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска контролна глава со копче за далечинско прилагодување, елемент наполнет со течност.

Технички податоци

Температурен опсег за прилагодување: 6–28 °C
Должина на капиларите: 2 m

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Термостатска контролна глава со копче за далечинско прилагодување, елемент наполнет со течност. Температурен опсег за прилагодување: 6–28 °C. Должина на капиларите: 2 m.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator