Серија 580

Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA. Машки приклучоци со навој.

Оди до
580040.png
580004_dim~-~page-1.png
580040_dim~-~page-1.png
580040_bol~-~page-1.png
580040.png
580004_dim~-~page-1.png
580040_dim~-~page-1.png
580040_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA. Машки приклучоци со навој.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–65 °C
PN (номинален притисок): PN 10
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS
BELGAQUA
DVGW DIN CERT
KIWA
NF
PCT
SVGW
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA. Машки приклучоци со навој. поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA. Машки приклучоци со навој. поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA. Машки приклучоци со навој. поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA. Машки приклучоци со навој. поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 25 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA. Машки приклучоци со навој. поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 32 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi