Серија 5466

DIRTMAG®, Сепаратор за нечистотија со магнет.

Оди до
546650.png
546650_sez~-~page-1.png
546650.png
546650_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор за нечистотија со магнет.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Завршница: обложена
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. поврзување: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Материјал: челик.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Материјал: челик.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Материјал: челик.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Материјал: челик.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Материјал: челик.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Материјал: челик.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi