Серија 505

Рачен отвор за воздух за радијатори.

Оди до
505111.png
505111_sez~-~page-1.png
505111_dim~-~page-1.png
505111.png
505111_sez~-~page-1.png
505111_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачен отвор за воздух за радијатори.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Рачен отвор за воздух за радијатори. Поврзување: G 1/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Рачен отвор за воздух за радијатори. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Рачен отвор за воздух за радијатори. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi