Серија 5213

Прилагодлив термостатски вентил за мешање со неповратни вентили, цедилки и краеви за стегање.

Оди до
521315.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање со неповратни вентили, цедилки и краеви за стегање.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

WRAS
ACS
TMV2 NSF
TMV3 NSF

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање со неповратни вентили, цедилки и краеви за стегање. Поврзување: Ø 15. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–55 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
d57d02fc-3dc2-4aa0-a137-a4e7bf1d6f6c
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање со неповратни вентили, цедилки и краеви за стегање. Поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,7 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
0414426e-618e-42c5-ad3e-bbe0142ec234

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти