Серија 5337

Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија.

Оди до
533741.png
533741_dim~-~page-1.png
533741.png
533741_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија.
Заменлив кертриџ и цедалка.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–40 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија. Заменлив кертриџ и цедалка. поврзување: Ø 15. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија. Заменлив кертриџ и цедалка. поврзување: Ø 22. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти