Серија 650

Модуларен единечен дистрибутивен колектор.

Оди до
650732.png
650722_dim~-~page-1.png
650732.png
650722_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Модуларен единечен дистрибутивен колектор.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -40–95 °C
Централно растојание на излезот: 60 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување излезна врска
3D модели
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Со изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 2 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -40–95 °C. Централно растојание на излезот: 60 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7
3D модели
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Со изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 3 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -40–95 °C. Централно растојание на излезот: 60 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7
3D модели
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Со изолација. главната врска: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. излезна врска: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 2 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -40–95 °C. Централно растојание на излезот: 60 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Со изолација. главната врска: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. излезна врска: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 3 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -40–95 °C. Централно растојание на излезот: 60 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7
3D модели
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Со изолација. главната врска: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. излезна врска: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 4 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -40–95 °C. Централно растојание на излезот: 60 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi