Серија 5453

Комплет за одржување.

Оди до
kit545345.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за одржување.
Пакет кој се состои од:
- сепаратор на нечистотија со вентили за исклучување и магнет;
- C3 ЧИСТАЧ;
- C1 ИНХИБИТОР.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Комплет за одржување. Пакет кој се состои од: - сепаратор на нечистотија со вентили за исклучување и магнет; - C3 ЧИСТАЧ; - C1 ИНХИБИТОР.
SCIP code
66fc9edd-114a-4bd0-89bd-2e1c6911fb78
3D модели
Текст за опис
Комплет за одржување. Пакет кој се состои од: - сепаратор на нечистотија со вентили за исклучување и магнет; - C3 ЧИСТАЧ; - C1 ИНХИБИТОР.
SCIP code
0daf3604-f5d3-4188-a582-353dc992e040
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Комплет за одржување. Пакет кој се состои од: - сепаратор на нечистотија со вентили за исклучување и магнет; - C3 ЧИСТАЧ; - C1 ИНХИБИТОР.
SCIP code
c9274693-1583-4148-b4f2-894f0bd26bce

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi