Серија 4499

Двојна плоча за покривање на ѕидот.

Оди до
449911.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Двојна плоча за покривање на ѕидот.
За цевки со надворешни дијаметри од 12 до 20 mm.

Технички податоци

Завршница: хромирана

Цртежи и спецификации

Број на дел Главно централно растојание
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двојна плоча за покривање на ѕидот. За цевки со надворешни дијаметри од 12 до 20 mm. Главно централно растојание: 35 mm. Завршница: хромирана.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двојна плоча за покривање на ѕидот. За цевки со надворешни дијаметри од 12 до 20 mm. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хромирана.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi