Серија 130

Балансирачки вентил за хидраулични системи.

Оди до
130063.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Балансирачки вентил за хидраулични системи.
Да се ​​спои со рамни контра прирабници EN 1092-1.
Комплет со пристаништа за тестирање притисок за брзо поставување.
Материјал за обтуратор: технополимер DN65-200; дуктилно леано железо DN250-300.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -10–120 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол, вода
Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил за хидраулични системи. Да се ​​спои со рамни контра прирабници EN 1092-1. Комплет со пристаништа за тестирање притисок за брзо поставување. Материјал за обтуратор: технополимер DN65-200; дуктилно леано железо DN250-300. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол, вода. DN: DN 65 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
b4c28eba-44c7-4835-af9b-0cfaa9546cf6
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил за хидраулични системи. Да се ​​спои со рамни контра прирабници EN 1092-1. Комплет со пристаништа за тестирање притисок за брзо поставување. Материјал за обтуратор: технополимер DN65-200; дуктилно леано железо DN250-300. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. DN: DN 80 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
ff72636f-40ef-4d26-aa7b-6430d9bb45f0
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил за хидраулични системи. Да се ​​спои со рамни контра прирабници EN 1092-1. Комплет со пристаништа за тестирање притисок за брзо поставување. Материјал за обтуратор: технополимер DN65-200; дуктилно леано железо DN250-300. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. DN: DN 100 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
1405ab58-088c-432e-9cb0-700743977fde
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил за хидраулични системи. Да се ​​спои со рамни контра прирабници EN 1092-1. Комплет со пристаништа за тестирање притисок за брзо поставување. Материјал за обтуратор: технополимер DN65-200; дуктилно леано железо DN250-300. Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. DN: DN 125 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
5348eb66-5b91-4625-88ea-bf21c6e5777d
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил за хидраулични системи. Да се ​​спои со рамни контра прирабници EN 1092-1. Комплет со пристаништа за тестирање притисок за брзо поставување. Материјал за обтуратор: технополимер DN65-200; дуктилно леано железо DN250-300. Поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. DN: DN 150 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
01c185fb-4cd2-4a0a-a7ba-f577945899c0
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил за хидраулични системи. Да се ​​спои со рамни контра прирабници EN 1092-1. Комплет со пристаништа за тестирање притисок за брзо поставување. Материјал за обтуратор: технополимер DN65-200; дуктилно леано железо DN250-300. Поврзување: DN 200 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. DN: DN 200 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
afcf7db3-c85d-4317-8069-c436e483bcc6
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил за хидраулични системи. Да се ​​спои со рамни контра прирабници EN 1092-1. Комплет со пристаништа за тестирање притисок за брзо поставување. Материјал за обтуратор: технополимер DN65-200; дуктилно леано железо DN250-300. Поврзување: DN 250 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. DN: DN 250 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
5363a00e-550b-4aa0-b786-af0435f9ae1e
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил за хидраулични системи. Да се ​​спои со рамни контра прирабници EN 1092-1. Комплет со пристаништа за тестирање притисок за брзо поставување. Материјал за обтуратор: технополимер DN65-200; дуктилно леано железо DN250-300. Поврзување: DN 300 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. DN: DN 300 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
c299c904-6689-4415-97cd-44ce23a0836d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi