Cookies

Kjo faqe interneti përdor biskota për të garantuar përdorimin sa më të thjeshtë dhe efektiv të saj. Me përdorimin e të ashtuquajturave biskota, gjatë vizitës së kësaj faqjeje interneti, shkarkohen në kompjuterin e përdoruesit informacione me kapacitet minimale. Ato ruhen në shfletuesin (browser) e internetit të përdoruesit. Egzistojnë disa lloje të ndryshme biskotash, qëllimi kryesor i të cilave është mundësimi i funksionimit sa më efektiv të faqes së internetit. Llojet dhe përshkrimi i biskotave, që i përdor kjo faqe interneti, janë të sqaruara më poshtë. 

Biskota analitike
Këto lloj biskotash përdoren për grumbullimin e informatave dhe mënyrën e pqrdorimit të faqes së internetit. Pronari i faqes së internetit i përdor informatat e pëmendura për analizë statistike, përmirësimin e faqes së internetit, thjeshtësimin e përdorimit të saj dhe përcjelljen e funksionimit të duhur të saj. Këto lloj biskotash grumbullojnë informatat anonime mbi aktivitetin e përdoruesit në faqen e internetit, si e gjeti përdoruesi këtë faqe interneti dhe cilat faqe interneti ka vizituar ai. Biskotat e kësaj kategorie dërgohen direkt nga faqja e internetit apo përmes fushës së një personi të tretë.  Informata tq mëtejshme mund të gjeni në këtë link.