Серија 4001

-

Оди до
400103.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-
Комплет кој се состои од:
- радијатор со аголен конвертибилен вентил опремен за термостатска контролна глава шифра 200015;
- аголен вентил за заклучување;
- две обвивки за покривање на цевки/ ѕид и клуч за ален.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: црна
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv вентил
3D модели
Текст за опис
- Комплет кој се состои од: - радијатор со аголен конвертибилен вентил опремен за термостатска контролна глава шифра 200015; - аголен вентил за заклучување; - две обвивки за покривање на цевки/ ѕид и клуч за ален. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: црна. Kv вентил: 2,0 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi