Серија 550

Хидрауличен сепаратор за системи за греење.

Оди до
550305.png
550305_dim~-~page-1.png
550305.png
550305_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидрауличен сепаратор за системи за греење.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел главната врска излезна врска Главно централно растојание
Максимална препорачана стапка на проток
9 m³/h
3D модели
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор за системи за греење. Со изолација. главната врска: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. излезна врска: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, 1 штекер, заробен орев. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C. Главно централно растојание: 125 mm. Максимална препорачана стапка на проток: 9 m³/h. Материјал: челик.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi