Серија 588

Три спојки.

Оди до
588031.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Три спојки.

Технички податоци

PN (номинален притисок): PN 16
Завршница: хроматска
Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -25–120 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
3D модели
Текст за опис
Три спојки. поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Три спојки. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Три спојки. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
3D модели
Текст за опис
Три спојки. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Три спојки. поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Три спојки. поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Три спојки. поврзување: G 2" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi