Серија 537

Спојници.

Оди до
537015.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спојници.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Спојници. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 15, крајниот излез.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265
3D модели
Текст за опис
Спојници. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 22, крајниот излез.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265
3D модели
Текст за опис
Спојници. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 28, крајниот излез.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265
3D модели
Текст за опис
Спојници. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 35, крајниот излез.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi