Серија 5200

Прилагодлив термостатски вентил за мешање со рачка, со неповратни вентили и филтри на влезовите.

Оди до
520040.png
520040_dim~-~page-1.png
520040_sez~-~page-1.png
520040_app~-~page-1.png
520040.png
520040_dim~-~page-1.png
520040_sez~-~page-1.png
520040_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање со рачка, со неповратни вентили и филтри на влезовите.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

KIWA
WRAS
VA 1.59/20511
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување DN
Kv
1,5 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање со рачка, со неповратни вентили и филтри на влезовите. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. DN: DN 15 (тело). Kv: 1,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
69462b47-71c8-4952-beeb-d7cc45782046
Kv
1,7 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање со рачка, со неповратни вентили и филтри на влезовите. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. DN: DN 20 (тело). Kv: 1,7 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
261d88eb-a52d-484e-9d5c-265a91c8d079
Kv
3,0 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање со рачка, со неповратни вентили и филтри на влезовите. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. DN: DN 25 (тело). Kv: 3,0 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти