Серија 524

Прилагодлив термостатски вентил за мешање за централизирани системи. Со приклучок за рециркулирање.

Оди до
524500.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање за централизирани системи. Со приклучок за рециркулирање.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–90 °C
Материјал: месинг

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување DN
Kv
1,4 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање за централизирани системи. Со приклучок за рециркулирање. Поврзување: G 1 1/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. DN: DN 15 (тело). Kv: 1,4 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
b81fc2b8-0536-4812-b46a-2566158677ab
Kv
2,5 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање за централизирани системи. Со приклучок за рециркулирање. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. DN: DN 20 (тело). Kv: 2,5 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
1f8a4ba5-ff7d-4747-9ef5-efccedf86ca6
Kv
4,0 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање за централизирани системи. Со приклучок за рециркулирање. Поврзување: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. DN: DN 25 (тело). Kv: 4,0 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
1f8a4ba5-ff7d-4747-9ef5-efccedf86ca6
Kv
7,7 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање за централизирани системи. Со приклучок за рециркулирање. Поврзување: G 2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. DN: DN 32 (тело). Kv: 7,7 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
108f532b-a538-43b6-a0eb-8c4f325a7fbd
Kv
11,5 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање за централизирани системи. Со приклучок за рециркулирање. Поврзување: G 2 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 36–60 °C. DN: DN 40 (тело). Kv: 11,5 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
7781fdbb-aa0c-4e62-98e9-6fd7ffc9704f
Kv
15,0 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање за централизирани системи. Со приклучок за рециркулирање. Поврзување: G 2 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 36–60 °C. DN: DN 50 (тело). Kv: 15,0 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
a1a28ab5-a311-4fb3-8207-fa0e0b0c7700

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти