Серија 524

Комплет приклучоци за вентили за мешање со приклучоци со навој, серија 524.

Оди до
524004.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет приклучоци за вентили за мешање со приклучоци со навој, серија 524.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Користете
3D модели
Текст за опис
Комплет приклучоци за вентили за мешање со приклучоци со навој, серија 524. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F.
SCIP code
57bad1a5-d29b-4300-8554-4f085eef08bb
3D модели
Текст за опис
Комплет приклучоци за вентили за мешање со приклучоци со навој, серија 524. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F.
SCIP code
57bad1a5-d29b-4300-8554-4f085eef08bb
3D модели
Текст за опис
Комплет приклучоци за вентили за мешање со приклучоци со навој, серија 524. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F.
SCIP code
57bad1a5-d29b-4300-8554-4f085eef08bb
3D модели
Текст за опис
Комплет приклучоци за вентили за мешање со приклучоци со навој, серија 524. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F.
SCIP code
57bad1a5-d29b-4300-8554-4f085eef08bb
3D модели
Текст за опис
Комплет приклучоци за вентили за мешање со приклучоци со навој, серија 524. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F.
SCIP code
57bad1a5-d29b-4300-8554-4f085eef08bb
3D модели
Текст за опис
Комплет приклучоци за вентили за мешање со приклучоци со навој, серија 524. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F.
SCIP code
57bad1a5-d29b-4300-8554-4f085eef08bb

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi