Серија 5231

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи. Со обратни вентили и краеви за компресија.

Оди до
523162.png
523162_dim~-~page-1.png
523162.png
523162_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи. Со обратни вентили и краеви за компресија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Максимална влезна температура: 90 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS
PCT
WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи. Со обратни вентили и краеви за компресија. Поврзување: Ø 28. Максимален работен притисок: 14 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Максимална влезна температура: 90 °C. Kv: 7,6 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
7358234f-b3ba-41aa-aafb-ecd625819474

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi