Серија 5457

DIRTMAGPRO®, Одвојувач на нечистотија со двоен магнет за високи стапки на проток.

Оди до
545705.png
545705_sez~-~page-1.png
545705_dim~-~page-1.png
545705.png
545705_sez~-~page-1.png
545705_dim~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Одвојувач на нечистотија со двоен магнет за високи стапки на проток.
Прилагодлив за хоризонтални или вертикални цевки.
Одводен вентил со приклучок за црево.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
Материјал: технополимер

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Максимална препорачана стапка на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одвојувач на нечистотија со двоен магнет за високи стапки на проток. Прилагодлив за хоризонтални или вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,6 m³/h. Материјал: технополимер.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одвојувач на нечистотија со двоен магнет за високи стапки на проток. Прилагодлив за хоризонтални или вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,8 m³/h. Материјал: технополимер.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одвојувач на нечистотија со двоен магнет за високи стапки на проток. Прилагодлив за хоризонтални или вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 2,6 m³/h. Материјал: технополимер.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одвојувач на нечистотија со двоен магнет за високи стапки на проток. Прилагодлив за хоризонтални или вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,6 m³/h. Материјал: технополимер.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одвојувач на нечистотија со двоен магнет за високи стапки на проток. Прилагодлив за хоризонтални или вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. поврзување: Ø 28. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,8 m³/h. Материјал: технополимер.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi