Серија 383

Монтирање за конверзија од бакар во челичен приклучок.

Оди до
383231.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Монтирање за конверзија од бакар во челичен приклучок.

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
3D модели
Текст за опис
Монтирање за конверзија од бакар во челичен приклучок. поврзување: 23 p.1,5, влезови. поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
3D модели
Текст за опис
Монтирање за конверзија од бакар во челичен приклучок. поврзување: 23 p.1,5, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi