Млазен прекинувач за вентил со една цевка од серијата 349 и 455.

Оди до
R46030.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Млазен прекинувач за вентил со една цевка од серијата 349 и 455.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Млазен прекинувач за вентил со една цевка од серијата 349 и 455.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi