Серија 861

Машки приклучок.

Оди до
861632.png
861420_dim~-~page-1.png
861632.png
861420_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Машки приклучок.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW DIN CERT
ACS
HY-CERT
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: Ø 20, влезови. Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 21, влезови. Поврзување: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, Ø 21, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: Ø 25, влезови. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Ø 27, влезови. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, Ø 27, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: Ø 25, влезови. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: Ø 32, влезови. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, Ø 34, влезови. Поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M, Ø 34, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: Ø 40, влезови. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: Ø 50, влезови. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок. Поврзување: Ø 63, влезови. Поврзување: R 2" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi