Серија 930

Машки лактен приклучок со ѕидни приклучоци.

Оди до
930418.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Машки лактен приклучок со ѕидни приклучоци.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Машки лактен приклучок со ѕидни приклучоци. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: 23 p.1,5, крајниот излез.
SCIP code
2bcc9431-20f9-4013-8643-a727221ea345

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi