Серија 128

AUTOFLOW, Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ во полимер со висока отпорност.

Оди до
128141.png
128141_dim~-~page-1.png
128141_ sez.pdf
128141.png
128141_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ во полимер со висока отпорност.
Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %.
Брзини на проток: 0.085–5,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Oпсег △ стр: 15–200 kPa

Сертификати

ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Kv
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ во полимер со висока отпорност. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–5,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 15–200 kPa. Kv: 6,69 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ во полимер со висока отпорност. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–5,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 15–200 kPa. Kv: 7,58 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ во полимер со висока отпорност. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–5,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 15–200 kPa. Kv: 14,00 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ во полимер со висока отпорност. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–5,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 15–200 kPa. Kv: 14,50 m³/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi