Серија 5459

Заштитен пакет.

Оди до
kit545900.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Заштитен пакет.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Заштитен пакет.
SCIP code
ec46204c-0944-42c0-8e97-f6c8165ef7b4

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi