Серија 868

Женски лактен приклучок

Оди до
868420.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Женски лактен приклучок

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Женски лактен приклучок Поврзување: Ø 20, влезови. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
6bdf5a17-751a-46ec-971e-d30f0ff3979a
3D модели
Текст за опис
Женски лактен приклучок Поврзување: Ø 25, влезови. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
66bcde4e-50ce-4447-9d70-09773bcadb53
3D модели
Текст за опис
Женски лактен приклучок Поврзување: Ø 32, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
7aef75f3-5cc7-42bf-9719-8f13de4e3f85
3D модели
Текст за опис
Женски лактен приклучок Поврзување: Ø 40, влезови. Поврзување: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
b19c063d-cd6b-4bc0-92ca-9cb3b9896563
3D модели
Текст за опис
Женски лактен приклучок Поврзување: Ø 50, влезови. Поврзување: Rp 1 1/2" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
ced1e366-7e9d-4b5e-920b-eac954735a60
3D модели
Текст за опис
Женски лактен приклучок Поврзување: Ø 63, влезови. Поврзување: Rp 2" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
4552b893-e9f2-478c-b216-261d807c1dc7

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi