Серија 636

Двонасочен регулациски вентил со глобус, со навој.

Оди до
636400.png
636400_dim~-~page-1.png
636400_sez~-~page-1.png
636400.png
636400_dim~-~page-1.png
636400_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Двонасочен регулациски вентил со глобус, со навој.
Регулација со еднаков процент.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
PN (номинален притисок): PN 16
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двонасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Регулација со еднаков процент. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 15 (тело). Kv: 4 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двонасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Регулација со еднаков процент. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 20 (тело). Kv: 6,3 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двонасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Регулација со еднаков процент. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 25 (тело). Kv: 10 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двонасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Регулација со еднаков процент. Поврзување: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 32 (тело). Kv: 16 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двонасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Регулација со еднаков процент. Поврзување: Rp 1 1/2" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 40 (тело). Kv: 22 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двонасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Регулација со еднаков процент. Поврзување: Rp 2" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 50 (тело). Kv: 28 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi