Серија 519

Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала.

Оди до
519500.png
519500_bol~-~page-1.png
519500_dim~-~page-1.png
519500.png
519500_bol~-~page-1.png
519500_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Максимален процент на гликол: 30 %
средно: вода, раствори на гликол

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Опсег на поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала. Поврзување: Ø 22, влезови. Поврзување: Ø 22, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Опсег на поставување: 1–6 m c.a.. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
838add87-92eb-40e0-8364-d1f936b829cd
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Опсег на поставување: 1–6 m c.a.. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
40532ad2-c540-42dd-aa11-9d6e67e56aa7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Опсег на поставување: 10–40 m c.a.. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
6f90cd69-104e-4c8d-87dc-685af7fd3a8b
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Опсег на поставување: 1–6 m c.a.. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
e2be43f5-27e7-4178-aa2f-a6caf17f59ed
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Опсег на поставување: 5–25 m c.a.. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
2c5fcc23-9ccb-4dd4-902a-6fd6c9444e07

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi