Серија 132

Балансирачки вентил со мерач на проток.

Оди до
132512.png
132402_sez~-~page-1.png
132402_dim~-~page-1.png
132512.png
132402_sez~-~page-1.png
132402_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Балансирачки вентил со мерач на проток.

Со изолација.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–110 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол, вода
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Опсег на регулација на брзината на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Со изолација. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол, вода. Опсег на регулација на брзината на проток: 2–7 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
084aca3a-593b-4f42-a9ff-0d791bbef7e7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Со изолација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Опсег на регулација на брзината на проток: 5–13 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
b6661a9a-7538-4212-91bf-ace452b23967
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Со изолација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Опсег на регулација на брзината на проток: 7–28 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
ed6daf77-70a4-4cef-a7b1-5281c1542c8b
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Со изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Опсег на регулација на брзината на проток: 10–40 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
db611f90-1b25-4827-b591-0653f31e20f2
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Со изолација. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Опсег на регулација на брзината на проток: 20–70 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
86b1e864-b695-4f52-b388-cb6aaab6edd0
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Со изолација. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Опсег на регулација на брзината на проток: 30–120 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
e0459554-a20c-4d6d-90dd-51ff958f1e85
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Со изолација. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Опсег на регулација на брзината на проток: 50–200 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
29cf2cc9-b8e4-4174-b14f-4c1c24dd0f9d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi