Серија 842

Антивибрациски спој за гасни системи.

Оди до
842004.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Антивибрациски спој за гасни системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 0,5 bar
Материјал: нерѓосувачки челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Должина
3D модели
Текст за опис
Антивибрациски спој за гасни системи. Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 145 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Антивибрациски спој за гасни системи. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 150 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Антивибрациски спој за гасни системи. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 165 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Антивибрациски спој за гасни системи. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 180 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Антивибрациски спој за гасни системи. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 210 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Антивибрациски спој за гасни системи. Поврзување: R 2" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 230 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Антивибрациски спој за гасни системи. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 10. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 175 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Антивибрациски спој за гасни системи. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 10. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 175 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Антивибрациски спој за гасни системи. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 10. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 195 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi