Серија 250

Автоматски отвор за воздух за соларни термални системи.

Оди до
250031.png
250031_sez~-~page-1.png
250031_dim~-~page-1.png
250031.png
250031_sez~-~page-1.png
250031_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 5 bar
Среден температурен опсег: -30–180 °C
Завршница: хроматска
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух за соларни термални системи. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 5 bar. Среден температурен опсег: -30–180 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг.
SCIP code
df4105f6-1991-4151-8d28-7e5585a405df
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух за соларни термални системи. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 5 bar. Среден температурен опсег: -30–180 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг.
SCIP code
9c540634-0928-4e10-86a1-225f1bdbbaf6
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух за соларни термални системи. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 5 bar. Среден температурен опсег: -30–180 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг.
SCIP code
45416599-b910-4bcd-a343-a9c07cf97689

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi