Серија 579

Y-цедалка за системи за греење.

Оди до
579051.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Y-цедалка за системи за греење.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -10–110 °C
PN (номинален притисок): PN 16
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Големина на мрежа за цедалка ⌀ Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Y-цедалка за системи за греење. Поврзување: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1 mm. Kv: 28 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка за системи за греење. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1 mm. Kv: 37,2 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка за системи за греење. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1 mm. Kv: 62,2 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка за системи за греење. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1,6 mm. Kv: 149 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка за системи за греење. Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1,6 mm. Kv: 320 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка за системи за греење. Поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1,6 mm. Kv: 367 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка за системи за греење. Поврзување: DN 200 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1,6 mm. Kv: 652 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка за системи за греење. Поврзување: DN 250 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 2 mm. Kv: 844 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi