Серија 659

Ѕиден приклучок за проверка со рамка.

Оди до
659304.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Ѕиден приклучок за проверка со рамка.

Технички податоци

Материјал: обоен метален лим

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Ѕиден приклучок за проверка со рамка. Материјал: обоен метален лим.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Ѕиден приклучок за проверка со рамка. Материјал: обоен метален лим.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Ѕиден приклучок за проверка со рамка. Материјал: обоен метален лим.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Ѕиден приклучок за проверка со рамка. Материјал: обоен метален лим.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Ѕиден приклучок за проверка со рамка. Материјал: обоен метален лим.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi