Серија 848

Филтер за гас. Приклучоци со прирабници.

Оди до
848060.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Филтер за гас. Приклучоци со прирабници.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 2 bar
PN (номинален притисок): PN 16
Класа на филтрација на гас: G2 (според EN 779)

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Филтер за гас. Приклучоци со прирабници. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 2 bar. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 65 (тело). Класа на филтрација на гас: G2 (според EN 779).
SCIP code
cc0533ba-6aa3-4d5e-a0e1-0c7b5839bd57
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Филтер за гас. Приклучоци со прирабници. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 2 bar. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 80 (тело). Класа на филтрација на гас: G2 (според EN 779).
SCIP code
cc0533ba-6aa3-4d5e-a0e1-0c7b5839bd57
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Филтер за гас. Приклучоци со прирабници. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 2 bar. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 100 (тело). Класа на филтрација на гас: G2 (според EN 779).
SCIP code
cc0533ba-6aa3-4d5e-a0e1-0c7b5839bd57

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi