Серија 438

Усечени прстени за бакарна цевка, со PTFE заптивање.

Оди до
438512.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Усечени прстени за бакарна цевка, со PTFE заптивање.

Технички податоци

Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Усечени прстени за бакарна цевка, со PTFE заптивање. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 12. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Усечени прстени за бакарна цевка, со PTFE заптивање. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 14. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Усечени прстени за бакарна цевка, со PTFE заптивање. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 15. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Усечени прстени за бакарна цевка, со PTFE заптивање. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 16. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Усечени прстени за бакарна цевка, со PTFE заптивање. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 18. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi