Серија 636

Тронасочен регулациски вентил со глобус, со навој.

Оди до
636410.png
636410_dim~-~page-1.png
636410.png
636410_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Тронасочен регулациски вентил со глобус, со навој.
Еднаков процент/линеарна регулација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
PN (номинален притисок): PN 16
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тронасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Еднаков процент/линеарна регулација. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 15 (тело). Kv: 4 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тронасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Еднаков процент/линеарна регулација. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 20 (тело). Kv: 6,3 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тронасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Еднаков процент/линеарна регулација. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 25 (тело). Kv: 10 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тронасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Еднаков процент/линеарна регулација. Поврзување: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 32 (тело). Kv: 16 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тронасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Еднаков процент/линеарна регулација. Поврзување: Rp 1 1/2" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 40 (тело). Kv: 22 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тронасочен регулациски вентил со глобус, со навој. Еднаков процент/линеарна регулација. Поврзување: Rp 2" (EN 10226-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. PN (номинален притисок): PN 16. DN: DN 50 (тело). Kv: 28 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi