Серија 610

Тринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, прирабнички приклучоци.

Оди до
610050.png
610050_dim~-~page-1.png
610050.png
610050_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Тринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, прирабнички приклучоци.
Фабричка поставка: влезот на котелот на RH страната.
Тешка серија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 2–110 °C
PN (номинален притисок): PN 6

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Kv
3D модели
Текст за опис
Тринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, прирабнички приклучоци. Фабричка поставка: влезот на котелот на RH страната. Тешка серија. Поврзување: DN 50 (EN 1092-1) PN 6. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. PN (номинален притисок): PN 6. Kv: 45 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, прирабнички приклучоци. Фабричка поставка: влезот на котелот на RH страната. Тешка серија. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 6. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. PN (номинален притисок): PN 6. Kv: 72 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, прирабнички приклучоци. Фабричка поставка: влезот на котелот на RH страната. Тешка серија. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 6. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. PN (номинален притисок): PN 6. Kv: 140 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Тринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, прирабнички приклучоци. Фабричка поставка: влезот на котелот на RH страната. Тешка серија. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 6. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. PN (номинален притисок): PN 6. Kv: 183 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Тринасочен вентил за мешање од тип пеперутка, прирабнички приклучоци. Фабричка поставка: влезот на котелот на RH страната. Тешка серија. Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 6. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 2–110 °C. PN (номинален притисок): PN 6. Kv: 340 m³/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi