Серија 327

BALLSTOP, Топчест вентил со вграден обратен вентил за системи за греење.

Оди до
327400.png
327400_bol~-~page-1.png
327400.png
327400_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест вентил со вграден обратен вентил за системи за греење.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Забелешка
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил за системи за греење. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
ebec09b5-11ba-4ac1-be89-7a9d62e0e2b0
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил за системи за греење. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
2dafd400-eb8f-4df7-8f4f-031bd924a491
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил за системи за греење. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
05b20965-95eb-470d-af29-a41bdf14bf3f
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил за системи за греење. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
2e0f269e-a77a-48d7-b2e2-a503df9d5803
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил за системи за греење. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
8010cd68-ee16-4f5e-b062-68557051a2b7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил за системи за греење. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
5ed1ef92-d41f-4eea-a48d-8a90c6e9ee18

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi