Серија 2523

Термостатски вентил за мешање со заменлив кертриџ за соларни термални системи.

Оди до
252340.png
252340_sez~-~page-1.png
252340_dim~-~page-1.png
252340.png
252340_sez~-~page-1.png
252340_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски вентил за мешање со заменлив кертриџ за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање со заменлив кертриџ за соларни термални системи. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 4,0 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
f2a95f98-c7f9-4ce9-ae16-6d6cb4f3fff9
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање со заменлив кертриџ за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 4,5 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
f2a95f98-c7f9-4ce9-ae16-6d6cb4f3fff9
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање со заменлив кертриџ за соларни термални системи. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 6,9 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
2d9fb437-492a-4e9e-9e14-c371b2426514
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање со заменлив кертриџ за соларни термални системи. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 9,1 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
2d9fb437-492a-4e9e-9e14-c371b2426514
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање со заменлив кертриџ за соларни термални системи. Поврзување: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Kv: 14,5 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
2dfcb7f0-9eb7-4a61-8966-4c9098ad2a24
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање со заменлив кертриџ за соларни термални системи. Поврзување: G 2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Kv: 19,0 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
2dfcb7f0-9eb7-4a61-8966-4c9098ad2a24

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти