Серија 2521

Термостатски вентил за мешање за централизирани соларни термални системи.

Оди до
252190.png
252151_sez~-~page-1.png
252151_dim~-~page-1.png
252190.png
252151_sez~-~page-1.png
252151_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски вентил за мешање за централизирани соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

WRAS
HY-CERT
ACS
PCT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање за централизирани соларни термални системи. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Kv: 4,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање за централизирани соларни термални системи. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Kv: 5,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
04bea69d-9069-4179-a163-415b80deda8f
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање за централизирани соларни термални системи. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Kv: 7,6 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
2805eac5-46cf-4e76-a456-dd03d780e220
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање за централизирани соларни термални системи. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Kv: 11,0 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
b7ce765e-2a63-4444-9f28-381129e73e38
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање за централизирани соларни термални системи. Поврзување: R 2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Kv: 13,3 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
157da04f-9e17-43af-b4f0-68706b9722ed

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти