Серија 580

Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA.

Оди до
580150.png
580150_dim~-~page-1.png
580150.png
580150_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–65 °C
PN (номинален притисок): PN 10
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS
BELGAQUA
DVGW DIN CERT
KIWA
NF
PCT
SVGW
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, заробен орев. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток со мултифункционална геометрија. Тип BA. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, заробен орев. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi