Серија 865

Скратен машки-женски приклучок за Т-спојка.

Оди до
865632.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Скратен машки-женски приклучок за Т-спојка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Во врска OUT конекција Поврзување
3D модели
Текст за опис
Скратен машки-женски приклучок за Т-спојка. Во врска: G 1/2" A (ISO 228-1) M. OUT конекција: G 3/8" (ISO 228-1) F, Ø 20. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
c53e9357-cf87-4f83-b444-62aea547c151
3D модели
Текст за опис
Скратен машки-женски приклучок за Т-спојка. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Ø 25, влезови. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
ab25dd41-f31a-4af8-9d3a-e2874e98874b
3D модели
Текст за опис
Скратен машки-женски приклучок за Т-спојка. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, Ø 32, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
8dfb1133-a78a-432e-97b6-ac46de61206c
3D модели
Текст за опис
Скратен машки-женски приклучок за Т-спојка. Во врска: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. OUT конекција: G 1" (ISO 228-1) F, Ø 40. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
55a8358e-e7f3-4fe7-a40e-55d705ac913b
3D модели
Текст за опис
Скратен машки-женски приклучок за Т-спојка. Во врска: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 50. OUT конекција: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
5311a32d-2cc2-4dc5-b655-c1a66637b683
3D модели
Текст за опис
Скратен машки-женски приклучок за Т-спојка. Во врска: G 2" A (ISO 228-1) M, Ø 63. OUT конекција: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
ce7dd6e0-50fa-4a25-95ba-7a5ab97c51b6

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi