Серија 5463

DIRTMAG, Сепаратор за нечистотија со магнет.

Оди до
546305.png
546315_dim~-~page-1.png
546305.png
546315_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор за нечистотија со магнет.
без изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Сертификати

PCT
ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. без изолација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
4e36a2c6-6635-42ef-869f-56b050fac389
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. без изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
54cf36a8-afe9-4909-a539-0cdc80bb850a
3D модели
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. без изолација. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
f898c6db-0151-409c-a2bd-2b5b961353ca
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. без изолација. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
36e85540-c2c6-4ec5-bcce-177315291409
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. без изолација. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
6ffe8b3b-c98d-475d-9d64-f3f5c04f86bf

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi