Серија 546

DISCALDIRT, Сепаратор за нечистотија и деаератор. Приклучоци со прирабници.

Оди до
546052.png
546052_dim~-~page-1.png
546052_sez~-~page-1.png
546052.png
546052_dim~-~page-1.png
546052_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор за нечистотија и деаератор. Приклучоци со прирабници.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar
Завршница: обложена
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Приклучоци со прирабници. Со изолација. Поврзување: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Завршница: обложена. DN: DN 50 (тело). Материјал: челик.
SCIP code
2bc8c31f-3585-4797-aef4-6913c7a3b845
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Приклучоци со прирабници. Со изолација. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Завршница: обложена. DN: DN 65 (тело). Материјал: челик.
SCIP code
57c99318-a60b-4ebc-b34e-2768fbd744ce
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Приклучоци со прирабници. Со изолација. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Завршница: обложена. DN: DN 80 (тело). Материјал: челик.
SCIP code
5c5c428c-6751-4f7d-97b8-525c6ec9e2ca
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Приклучоци со прирабници. Со изолација. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Завршница: обложена. DN: DN 100 (тело). Материјал: челик.
SCIP code
842d0806-d541-4bdd-9250-28359caafc2a
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Приклучоци со прирабници. Со изолација. Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Завршница: обложена. DN: DN 125 (тело). Материјал: челик.
SCIP code
cd493f6f-3344-4e28-87ea-00bd22e0a472
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Приклучоци со прирабници. Со изолација. Поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Завршница: обложена. DN: DN 150 (тело). Материјал: челик.
SCIP code
1d196881-1b24-41cb-9c4d-46dd37a286d5

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi