Серија 7004

PLURIMOD XM, Самобалансиран кориснички модул.

Оди до
700475%20002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Самобалансиран кориснички модул.
Комплетно со:- 2 пара топчести вентили 3/4” М;- вентил за контрола на диференцијален притисок со претходно поставување;- шаблон за технополимер за мерач на проток;- цедилка што може да се прегледа со врска со сонда;- технополимерен држач за монтирање со термички прекин;- цедалка за прво испирање.
Наменет за термо-електрични актуатори серија 6565/6566.
Со изолација.

Цртежи и спецификации

Број на дел Работен опсег на брзина на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Самобалансиран кориснички модул. Со изолација. Комплетно со: - 2 пара топчести вентили 3/4” М; - вентил за контрола на диференцијален притисок со претходно поставување; - шаблон за технополимер за мерач на проток; - цедилка што може да се прегледа со врска со сонда; - технополимерен држач за монтирање со термички прекин; - цедалка за прво испирање. Наменет за термо-електрични актуатори серија 6565/6566. Работен опсег на брзина на проток: 0,04–0,34 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Самобалансиран кориснички модул. Со изолација. Комплетно со: - 2 пара топчести вентили 3/4” М; - вентил за контрола на диференцијален притисок со претходно поставување; - шаблон за технополимер за мерач на проток; - цедилка што може да се прегледа со врска со сонда; - технополимерен држач за монтирање со термички прекин; - цедалка за прво испирање. Наменет за термо-електрични актуатори серија 6565/6566. Работен опсег на брзина на проток: 0,20–1,05 m³/h.