Серија 8561

Ротирачка сирена.

Оди до
856102.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Ротирачка сирена.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Ротирачка сирена. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi